13. 08. 2011. ŽELJKO JOKSIMOVIĆ


Željko Joksimović (Beograd, 20. travnja 1972.) jedan je od najpopularnijih pjevača u Srbiji i u Bosni i Hercegovini i ostalim susjednim državama. Na Eurosongu 2004. godine predstavljao je Srbiju i Crnu Goru s pjesmom "Lane moje" i osvojio 2. mjesto nakon ukrajinske Ruslane. Na izboru za pjesmu Eurovizije u Srbiji i Crnoj Gori 2005. godine skladao je pjesmu "Jutro" koju je izvodila Jelena Tomašević i dobila drugo mjesto nakon podgoričke grupe No Name. Godine 2006. sklada pjesmu kojom sarajevska grupa Hari Mata Hari na Eurosongu 2006. predstavlja Bosnu i Hercegovinu i dobiva treće mjesto. Napisao je pjesmu "Oro" koju je na Eurosongu 2008. godine Jelena Tomašević pjevala za Srbiju i osvojila 6. mjesto.Vodio je sve tri večeri Pjesme Eurovizije 2008. u Beogradu.

Pored glazbenog talenta, Željko se ističe i kao poliglot. Prilikom intervjua na Novoj TV rekao je da govori čak 5 jezika i to ruski, poljski, engleski, grčki i francuski.

13.8. Velika pozornica Bavaria Nomad Summer Festa ugostiti će možda trenutno najveću zvijezdu na Balkanu Željka Joksimovića. Za dobru atmosferu prije početka koncerta pobrinut će se:
Ivica Bago i Tole u pratnji benda Noćni Let.Početak koncerta u 21h. Određena količina karata u preprodaji  15KM. Više informacija o prodajnim mjestima karata na : INFO TICKETS  
Nakon koncerta veliki after party u Elephant bar-u. Za after party poželjno rezervirati svoje mjesto na vrijeme, info/rez. +387 63 431 341. Na taj isti broj već sada je moguće rezervirati i VIP mjesta koja će biti omogućena tijekom koncerta.Mali dio atmosfere koji Vas očekuje 13.08. :


Official website - http://www.zeljkojoksimovic.com