15. 08. 2011. TONI CETINSKI I PRLJAVO KAZALIŠTE


Posljednji dan velikog Bavaria Nomad Summer Festa na radost svih obožavatelja spektakularno će začiniti Prljavo Kazalište i Toni Cetinski.


Prljavo KazališteNajveći i najpoznatiji Hrvatski rock bend koji je nastao 1977. godine u predgrađu Zagreba, radničkoj Dubravi i spada u jednu od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj, ali i u bivšoj Jugoslaviji. Članovi su: Jasenko Houra (gitara, vokal), Mladen Bodalec (vokal), Tihomir Fileš (bubnjevi), Jurica Leikauff (klavijature), Mario Zidar (gitara) i Dubravko Vorih (bas gitara). Toni CetinskiVišestruki dobitnik Porina, s brojnim nagradama struke i publike. Zadnje 4 godine je među 2 najemitiranija izvođača u Republici Hrvatskoj. 2009. godine najemitiraniji je izvođač u Republici Hrvatskoj po službenim statistikama ZAMPa. Suvereni vladar top lista. Tonyjeve iznimne vokalne sposobnosti priznate su širom svijeta. Nakon što je napunio sve veće dvorane u Hrvatskoj i regiji Tony je 2008. ispunio san i zapjevao u prepunoj pulskoj Areni. Tony 2009. godine piše povijest hrvatske glazbe kao prvi izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana zaredom. 40.000 tisuća ljudi uživalo je na zagrebačkim koncertima u showu neviđenom na ovim prostorima, s efektima i plesnim točkama na kakve smo bili navikli samo od svjetskih izvođača.
Početak koncerta u 21h. Određena količina karata u preprodaji  10KM. Više informacija o prodajnim mjestima karata na : INFO TICKETS  
Nakon koncerta veliki after party u Elephant bar-u. Za after party poželjno rezervirati svoje mjesto na vrijeme, info/rez. +387 63 431 341. Na taj isti broj već sada je moguće rezervirati i VIP mjesta koja će biti omogućena tijekom koncerta.
Mali dio atmosfere koji Vas očekuje 15.08. :


Official website - http://www.tony-cetinski.com/